Länkar


Björkelundsfiske


IMG_7432

I samarbete med Vapensmedjan kan vi nu presentera
Bjorkelundsfiske.se, en fiskecamp av det mer personliga slaget. Här kan Ni i lugn och ro fiska i fyra stora dammar och på en 1 km lång sträcka i Sennån.
Boningshuset på campen erbjuder upp till 8 sovplatser med alla moderna bekvämligheter som behövs för en trevlig fiskehelg med nära och kära.
Titta in på
hemsidan för mer information och boka Er fiskehelg nu!
Wittskär Rederi AB


wittskar.se
Wittskär Rederi AB erbjuder populära fisketurer som utgår från Råå hamn söder om Helsingborg.
Ombord finns möjlighet till lerduvsskjutning till havs med certifierad instruktör. I salongen finns det plats för 40-tal ätande gäster med fulla rättigheter.
Ombord finns även en mindre bar och ett mindre dansgolv.
Fartyget har fullständiga Pol passagerar försäkring och är även godkänt för Danmarks resor. På de ordinarie resorna kan du köpa korv, kaffe och andra drycker.
För övrig information ring 042-181800/ Bostad 035-12 22 09
Klicka här för att komma till hemsidan.
Fladenbåtarna


fladen.se
Fladenbåtarna erbjuder havsfisketurer med utgång från Varberg ombord på deras populära turfiskebåt FALKSKÄR II. Turfiskebåten tar Er med på en storslagen naturupplevelse på Kattegatt och till de beryktade fiskebankarna utanför Varberg.
Fiska efter Havskatt, Pigghaj, Makrill, Torsk, Rödspätta, Långa, Vitling, m.fl. arter. Här kan alla få fisk, inbitna sportfiskare likväl som oerfarna nybörjare!
Klicka
här för att komma till hemsidan.
Gronaberg.se

gronaberg.se
Nu har Du och Ditt jaktlag chans att träna hagelskytte på era egna marker!
Lennart Pettersson kommer till Er, när Ni önskar och ställer upp sin bil med en fjärrstyrd, helautomatisk lerduvekastare. Som diplomerad skytteinstruktör har Lennart mångårig erfarenhet av jaktligt hagelskytte, han är dessutom medlem i Svenska Skjutskoleföreningen.
Besök
hemsidan för kontakt och prisuppgifter.